Nieuws in de praktijk

Vanaf 8 februari begeleiden we een stagiaire van de opleiding fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool. We hebben er zin in om hem de kneepjes (😉) van het vak bij te brengen. Kans is groot dat u hem ziet wanneer u bij ons langs komt.


Hij stelt zich even voor:

Ik ben Joris de Kleijn, ik ben 22 jaar en ik woon in Brunssum. Ik ben een derdejaars fysiotherapeut aan de Zuyd Hogeschool, die stage loopt bij Norman en Sue de komende 10 weken. Ik ben een rustige jongen waarmee gelachen kan worden, die graag tijd doorbrengt met vrienden of lekker uiteten gaat met familie. Qua hobby ben ik gek van voetbal. Dit doe ik bij EHC in Hoensbroek en al 18 jaar. Daarnaast ga ik nog geregeld met een vriend naar de sportschool. Ik hoop u binnenkort in de praktijk te mogen ontmoeten.

Groetjes en tot snel!