Wie zijn wij ?

Wij zijn met Fysiotherapie Heuvelland begonnen in 2010. Nadat we bij diverse praktijken gewerkt hadden, kwam op ons pad om de fysiotherapie praktijk van Mick Rogmans in Wijlre over te nemen. We zijn toen deze uitdaging aangegaan en inmiddels zijn we alweer dik tien jaar verder. Uiteraard hebben er diverse veranderingen plaats gevonden. Lees hieronder meer over Norman, Suganty en onze praktijk.

Ik heb gekozen voor fysiotherapie omdat…ik denk er nog even over na..wordt aan gewerkt… 😉

Suganty Broeders

Bewegen en sport zijn altijd belangrijk geweest voor mij. In turnen, voetbal, fietsen, rennen en squash heb ik de meeste energie gestopt. Nog steeds is bewegen voor mij essentieel om me gezond te voelen.

Na het voltooien van de fysiotherapie opleiding in 2002 heb ik me verder gespecialiseerd in Manuele therapie omdat ik meer diepgang wilde om de klachten van patiënten beter te kunnen verklaren en behandelen. De fysiologie en evolutie van de mens heb ik altijd bijzonder interessant gevonden en heb daarom de opleiding orthomoleculaire therapie gedaan. Niet om de supplementen, maar zeker om ons lijf beter te kunnen begrijpen en nieuwe inzichten te leren, welke me nieuwe vragen opleveren 😉

Norman Broeders, fysio,- manueel en orthomoleculair therapeut